Lampy tylnie czy pasują do rocznika 1999 te po 2000 roku

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Paffcio
    Ambiente
    • 2007
    • 231

no dawno, dawno... ech, jak niektorzy moze pamietaja pracuje w roznych miejscach, duzo mnie w domu nie bywa, a ostatnio zmienialem czesto i gesto pracodawcow.. Tak wychodzilo, ze nie styklo czasu na rozne przyjemnosci 8) Nie chcialem wiec sie udzielac tutaj i namawiac do spotow itp. skoro i tak nie moglbym przyjechac.
    To pozdro i do bica szkla nastepnego!
  • piotrek_os
    RS
    S_OCP Member
    • 2006
    • 8160
    • Octavia II (1Z3)
    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Mam pytanko: jestem zainteresowany zmianą tylnich lamp na nowsze. Proszę osoby, które to robiły żeby o zdanie relacji. Bo nie wiem czy warto to robić? Co oprócz lamp o ile pasują trzeba zmienić? Bo ponoć jeszcze plastik pod lampami? Jezeli ten plastik też to czy da sie wykorzystać ten stary? Dodam że auto to hatchback
    Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• esjot
      Ambiente
      S_OCP Member
      • 2005
      • 152

Witaj

Niestety nie da się wykorzystać, musisz dokupić nową wersję , potem lakier i można zakładać. Jeżeli chodzi o dolne plastiki to mamna zbyciu. Kontakt na PW.

PZDR
      Superb - 2 Kombi

Komentarz

• nico21
        RS
        S_OCP Member
        • 2005
        • 2640
        • Volkswagen

cerzam, w modelach przed liftem listwy te sa wieksze tzn wyzsze w porownaniu z wersja poliftowa
        DACAR.team

Komentarz

• Suri86
          Classic
          • 2006
          • 3

Witam serdecznie mam ten sam problem i nie tylko o listwy tu chodzi czy ktoś wie coś wiecej na ten temat.Proszę o odpowiedz

[ Dodano: Czw 28 Gru, 06 10:44 ]
          a mam jeszcze pytanko odnośnie tych listew czy napewno te z nowszych modeli po lifcie podejda nie trzeba bedzie nic docinac??

Komentarz

Pracuję...